Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Restaurant din Galaţi, închis din cauza gândacilor

Câţiva gândaci nepoftiţi au pus lacătul pe uşa unui restaurant din Galaţi, ce aparţine unui important lanţ naţional de tip fast-food. Insectele au fost filmate în timp ce se plimbau nestingerite pe tejgheaua unde clienţii de obicei mănâncă. Imaginile au ajuns pe o reţea de socializare şi au stârnit revoltă

de Redactia Observator

la 22.10.2019 , 12:05

Câţiva gândaci nepoftiţi au pus lacătul pe uşa unui restaurant din Galaţi, ce aparţine unui important lanţ naţional de tip fast-food. Insectele au fost filmate în timp ce se plimbau nestingerite pe tejgheaua unde clienţii de obicei mănâncă. Imaginile au ajuns pe o reţea de socializare şi au stârnit revoltă, dar au generat şi un control fulger al mai multor insituţii de specialitate, care au decis închiderea localului şi o amendă usturătoare.

Imaginile cu insectele care se plimbă pe masă au fost surprinse de unul dintre clienţi. Omul a urcat apoi filmuleţul pe Facebook şi a strânit un val de revoltă. Restaurantul e amplasat în centrul oraşului Galaţi.

La scurt timp după postarea clipului, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar Veterinară şi Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor s-au autosesizat şi au trimis echipe.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La finalul controlului, inspectorii au dispus închiderea pentru şase luni a restaurantului după ce au găsit colonii de gândaci morţi şi vii, dar şi probleme la materia primă folosită în bucătării. S-a dat şi o amendă în valoare de 10.000 de lei. Între timp, în local a început curăţenia generală.

Abia când toate problemele vor fi rezolvate reprezentanţii restaurantului vor putea cere redeschiderea localului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Restaurant din Galaţi, închis din cauza gândacilor