Antena Meniu Search
x

14 restaurante din Braşov, expoziţie culinară inedită chiar în centrul oraşului

După luni de zile în care au fost închise, 14 restaurante din Braşov au realizat o inedită expoziţie culinară chiar în centrul oraşului. Principalul motiv: să se facă vizibili şi să-i cucerească din nou pe localnici, dar şi pe turişti cu gustul celor mai delicioase bucate.

de Redactia Observator

la 10.09.2020, 12:08

Vezi și

Bucătarii celor mai renumite 14 restaurante din Braşov şi-au arătat măiestria timp de două zile în Piaţa Sfântul Ioan. Astfel, toţi braşovenii, dar şi turiştii au putut degusta din vasta ofertă culinară.

Ştefan Gleveşanu, manager restaurant: Am ieşit fiecare cu cel mai bun produs în întâmpinarea oaspeţilor noştri care ne calcă regulat locaţiile. Ne bucurăm că lumea a dat curs acestui eveniment şi participă într-un număr atât de mare.

Bucătarii au vrut să demonstreze că nu şi-au pierdut îndemânare, iar preparatele inedite nu au încetat să apără. De exemplu, paste carbonara gătite direct. într-o roată de brânză, adusă special din Italia.

De o combinaţie mai aparte s-au putut bucura şi iubitorii de burgeri, între carnea de vită şi brânzeturi. Iar în loc de tradiţionalul ketchup, s-au folosit dulceţuri aparte.

Timp de două zile, braşovenii au găsit toate restaurantele într-un singur loc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă nu au avut mese unde să poată sta, iar braşovenii au mâncat din picioare sau pe bănci, oamenii au respectat distanţarea socială atât la corturi, cât şi în piaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » 14 restaurante din Braşov, expoziţie culinară inedită chiar în centrul oraşului