Antena Meniu Search
x

Video Restaurantele se închid de fapt la ora 23.00. Patronii s-au ales cu scuzele autorităţilor

În sfârşit, avem voie să stăm la restaurant până la ora 23! Nu, nu s-a schimbat legea. Puteam face asta şi anul trecut dar nu am am ştiut. Nici noi, nici patronii, care au dat stingerea la ora 21. E totuşi o eroare asumata abia acum şi de oficiali.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 26.01.2021, 20:16

Vezi și

În decizia de vineri de relaxarea Bucureştiului, Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a scris şi a anunţat în mod eronat faptul că restaurantele pot funcţiona până la ora 21.00, dar de greşeală au fost conştienţi abia astăzi. Prefectul Capitalei şi-a cerut deja scuze. 

Totul scoate la iveală o greşeală generală pentru că în realitate, dacă ne uităm la hotărârea de guvern privind prelungirea stării de alertă, vedem că orarul în care acestea pot funcţiona este de la ora 6.00-23.00, iar patronii de restaurante şi-au dat seama că până acum au închis la ora 21.00 fără să fie stipulat în lege undeva acest lucru. 

Patronii spun că au închis la ora 21.00 de teama amenzilor, însă poliţiştii spun că i-au amendat doar pe cei care au depăşit ora 23.00 nu 21.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Restaurantele se închid de fapt la ora 23.00. Patronii s-au ales cu scuzele autorităţilor