Antena Meniu Search
x

Restrictii in traficul din Capitala. Doua marsuri de motociclisti si biciclisti vor avea loc sambata

Circulatia rutiera va fi restrictionata sambata in centrul Capitalei pentru desfasurarea a doua marsuri orgaizate de motociclisti si biciclisti

Masurile au scopul de a atrage atentia asupra riscurilor la care sunt expusi in trafic, din cauza soferilor care nu sunt atenti la vehiculele cu doua roti, conform MEDIAFAX.

In intervalul orar 13:00-13:30, motociclistii si mopedistii se vor deplasa pe traseul Romexpo - Piata Montreal - Soseaua Kiseleff - Arcul de Triumf - Soseaua Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Bulevardul Natiunile Unite - Bulevardul Libertatii - Piata Constitutiei, in timp ce motociclistii se vor aduna, la ora 11.30, in parcarea B din complexul Romexpo.

Biciclistii se vor deplasa pe acelasi traseu in intervalul orar 15.00 - 16.30, adunandu-se incepand cu ora 13.30, tot in parcarea B de la Romexpo.

1.000 de motociclisti si aproape 5.000 de biciclisti vor participa la eveniment.

Dupa marsul motociclistilor, incepand cu ora 13.45, in Piata Constitutiei, vor avea loc concerte sustinute de trupele Sanctuar, Aquila, Pszchogod, Antheos, Reborn, Fara Vise, Stunt Show, The R.O.C.K., Trooper si Cargo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Restrictii in traficul din Capitala. Doua marsuri de motociclisti si biciclisti vor avea loc sambata