Antena Meniu Search
x

Reţete inedite pentru Postul Paştelui

Postul Paştelui a început, bucătarii s-au apucat de treabă. Vinete la grătar umplute cu legume trase la tigaie, salata de icre din seminţe de chia.

Vezi și

Postul Paştelui a început, bucătarii s-au apucat de treabă. Vinete la grătar umplute cu legume trase la tigaie, salata de icre din seminţe de chia, rattatouile la cuptor - sunt delicatesele pe care orice român le poate face acasă. Chefii ne oferă o lecţie interesantă. Postul poate fi plin de provocări delicioase. Este nevoie doar de puţină imaginaţie şi legumele banale pot fi transformate în artă culinară.

Seminţele de Chia, frunzele de Valerian şi praful de Sumac sunt ingredientele care transformă orice mâncare de post într-o delicatesă. 

Usturoiul zdrobit şi busuiocul se pun la prăjit în ulei de măsline. Pe rând, se adaugă celelalte legume.

Nutriţioniştii ne recomandă să consumăm şi sortimente de seminţe. Extrem de bogate în vitamine şi în minerale, le găsim acum în rafturile tutuor hipermarketurilor. Năutul, tărâţele de grâu, lintea sau mazărea galbenă sunt alte soluţii pentru a varia meniul în această perioadă. 

Şi nu uitaţi supele cremă. Nu există o reţetă standard pentru ele, iar bucătarii ne îndeamnă să experimentăm cât mai mult în bucătărie până găsim gustul perfect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Reţete inedite pentru Postul Paştelui