Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rețetele de post, de la tradițional la exotic

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 17:54

S-au dus vremurile în care meniul din Postul Paştelui cuprindea numai sarmale de post, tocăniţe de legume, cartofi prăjiţi, zacuscă şi salată de vinete fără maioneză! Românii sunt din ce în ce mai pretenţioşi la mâncare şi, chiar dacă vorbim despre o perioadă cu restricţii alimentare, nu mai acceptă orice i se pune în farfurie. Aşa se face că reţetele de post au devenit din ce în ce mai extravagante.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
V-aţi hotărât cu cine votaţi pentru Primăria Capitalei?
Observator » Ştiri sociale » Rețetele de post, de la tradițional la exotic