Antena Meniu Search
x

Video Revelionul cu Dan Negru, lider de audiență. În minutul de aur, 3,6 milioane de români s-au adunat în faţa televizoarelor

Unul din trei români au petrecut noaptea dintre ani cu Antena1. Al 21-lea Revelion cu Dan Negru a fost urmărit de aproape 3,6 milioane de telespectatori. A fost o noapte plină de spectacol în care care măştile au căzut. Elena Udrea, Selly, Cornel Ilie şi Paula Seling au fost doar câteva dintre vedetele care s-au demascat în faţa publicului.

de Redactia Observator

la 01.01.2021, 21:23

Vezi și
  • De 21 de ani, Revelionul de pe Antena 1 e lider detaşat la audienţe.
  • Minutul de aur a fost la ora 23.05 când aproape 3,6 milioane de români din toată ţara s-au adunat în faţa micilor ecrane.

Startul petrecerii de la Antena 1 l-au dat Mirela Vaida şi "asistenţii săi", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Au fost lideri incontestabili de audienţă pe toate segmentele de public.

A urmat Revelionul Starurilor 2021, unde Dan Negru a deMASCAT distracţia.

Dan Negru: ”Ce 2020 am avut! Anul ăsta merită să se încheie cu un Revelion de poveste!”

De 21 de ani, Revelionul de pe Antena 1 e lider detaşat la audienţe. Minutul de aur a fost la ora 23.05 când aproape 3,6 milioane de români din toată ţara s-au adunat în faţa micilor ecrane.

Dan Negru: ”După aşa un an merităm o petrecere cum nu s-a mai văzut!”

Elena Udrea, Oana Zăvoranu și Selly, printre invitați

Vedete, măşti spectaculoase, muzică pentru toate gusturile şi glume spumoase au făcut deliciul telespectatorilor. Spectacolul a culminat cu demascarea a 12 vedete, câte una pentru fiecare lună a anului.

Dacă Elena Udrea a fost Vrăjitoare în noaptea dintre ani, şi Căpitanul Hook a fost greu de ghicit de către invitaţii lui Dan Negru. Temutul pirat nu era nimeni altul decât Oana Zavoranu.

Iar sub masca unui extraterestru aterizat din greşeală în România se ascundea, de fapt, idolul adolescenţilor: Selly.

La miezul nopţii, aproape trei milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Antena 1. Timp de patru ore, Antena 1 a avut o audienţă de peste 4 ori mai mare faţă de principalul competitor, în toată ţara, şi aproape triplă faţă de următorul clasat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Revelionul cu Dan Negru, lider de audiență. În minutul de aur, 3,6 milioane de români s-au adunat în faţa televizoarelor