Antena Meniu Search
x

Revista GoodFood a dat startul petrecerilor in aer liber!

Peste 100 de bloggeri de food s-au distrat alaturi de prieteni la Barbeuue Party

Vezi și

Invitatii au avut parte de preparate unice si rafinate pregatite chiar de echipa GoodFood dupa retete. ati ghicit, GoodFood. "Am adunat cele mai bune retete de gratar GoodFood si ne-am invitat prietenii, am invitat cei mai buni bloggeri de food din Romania", a spus redactorul sef BBC GoodFood, Cristina Mazilu.

Invitatii si-au incantat papilele gustative cu cele mai bune preparate GoodFood intr-o atmosfera frumoasa si linistita de la marginea capitalei. Meniul a fost unul rafinat, plin de salate si preparate la gratar. "Am ales retete din cel mai nou volum BEST OFF GoodFood. Cele mai delicioase retete de gratare si am trecut printr-un meniu foarte ambitios si foarte vast. Avem si antreuri , aperitive, salate inclusiv foarte multe feluri pentru vegetarieni".

La eveniment a participat si Chef Joseph Hadad. "Imi place si ma simt asa cum era cand eram eu mic cu mama si tata cand faceam barbeque afara cu carbuni,cu foc , cu oameni deschisi , cu carne cu putin vin , putina bere.ma simt bine".

Good Food Barbeque Party se afla la cea de-a doua editie.Timp de patru ore, invitatii au avut parte de meniuri savuroase asezonate cu bauturi racoritoare si multa distractie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Revista GoodFood a dat startul petrecerilor in aer liber!