Antena Meniu Search
x

Revista Viva a împlinit 16 ani

Cele mai cunoscute vedete au fost într-un singur loc aseară. La Palatul Mogoşoaia! Să-i ureze la mulţi ani echipei Viva. S-au împlinit 16 ani de când jurnaliştii stau cu ochii pe showbiz-ul românesc

Vezi și

Cele mai cunoscute vedete au fost într-un singur loc aseară. La Palatul Mogoşoaia! Să-i ureze la mulţi ani echipei Viva. S-au împlinit 16 ani de când jurnaliştii stau cu ochii pe showbiz-ul românesc

Iar la un asemenea eveniment nu poţi merge în orice ţinută. Recepţia a avut strălucirea unei gale de Oscar. Pe o ploaie măruntă cele mai cunoscute vedete au defilat aseară pe covorul roşu întins la palatul Mogoşoaia.

E mare lucru că are şi bej pentru că de obicei mă îmbrac în negru. Îmi plac non-culorile, alb şi negru. Aşa a fost alegerea, pur şi simplu nu am stat mult pe gânduri şi m-am simţit foarte bine din prima clipă când am probat rochia.

A 16 aniversare a revistei Viva a semănat cu o prezentare de modă. Fiecare vedetă a încercat să strălucească în faţa fotografilor. Nu doar ţinutele vedetelor au fost de poveste. Cei prezenţi nu vor uita prea curând petrecerea de aseară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Revista Viva a împlinit 16 ani