Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Robbie Williams şi Ayda Field au devenit părinţi cu ajutorul unei mame surogat

Robbie Williams şi Ayda Field au anunţat, vineri, venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor. Fetiţa, numită de faimosul cuplu Collete Josephine Williams, a fost născută de o mamă surogat.

de Redactia Observator

la 07.09.2018 , 13:31

Robbie Williams şi soţia lui, Ayda Field au anunţat venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor. De această dată, micuţa Collete Josephine Williams, noua membră a familiei, a fost adusă pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Ayda Field, unul dintre juraţii emisiunii “The X Factor” a făcut publică pe o reţea de socializare o fotografie în care apar mâinile tuturor membrilor ai familiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Suntem încântaţi să împărtăşim cu voi că avem o fetiţă… bun venit pe lume, Colette(Coco) Josephine Williams! A fost un drum foarte dificil şi lung până aici, de aceea am păstrat discreţia” a fost mesajul pe care l-a scris Ayda Field.

Actriţa de origine americană i-a mulţumit “incredibilei mame surogat”, menţionând că se simte “binecuvântată” pentru că trăieşte într-o lume în care acest lucru este posibil.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Robbie Williams şi Ayda Field au devenit părinţi cu ajutorul unei mame surogat