Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român căutat de 8 ani cu mandat european de arestare s-a plictisit să mai fugă şi s-a predat singur, în Vama Petea

Un român, care era căutat de opt ani şi avea mandat european de arestare a obosit să mai fugă şi s-a predat singur, poliţiştilor de frontieră din Vama Petea.

de Cristian Ionescu

la 22.10.2019 , 17:29

- Foto Poliţia de Frontieră

Un român, care era căutat de opt ani şi avea mandat european de arestare a obosit să mai fugă şi s-a predat singur, poliţiştilor de frontieră din Vama Petea.

Astfel, polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea informează că au identificat și predat autorităților un cetățean român, căutat de autoritățile din Satu Mare pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul circulației. Bărbatul era căutat timp de mai bine de opt ani prin toată Europa, dar în cele din urmă, s-a predat singur.

Un român căutat de opt ani de Poliţie prin toată Europa s-a predat singur în Vama Petea

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii de la Punctul de Trecere al Frontierei Petea, județul Satu Mare, înformează că s-a prezentat pentru a intra în România, M.S., un bărbat în vârstă de 52 de ani, din județul Satu Mare.

La verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele lui fiind emis, în august 2011, un mandat european de arestare. Judecătoria Carei l-a condamnat la un an și două luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un român căutat de 8 ani cu mandat european de arestare s-a plictisit să mai fugă şi s-a predat singur, în Vama Petea