Antena Meniu Search
x

Român, erou în Spania

Un român a devenit erou în Spania după ce a salvat o femeie de la moarte. Victima, despre care s-a aflat ulterior că este tot româncă, a căzut în apă în condiţii neclare încă. Dar ar fi murit dacă bărbatul nu ar fi sărit imediat după ea

Vezi și

Sunt secundele care au făcut diferenţa între viaţă şi moarte pentru femeia care stă să se înece. Alexandru este filmat în timp ce încearcă să o salveze.

Înoată, spre victima care nu mai are forţă să se menţină la suprafaţă. Ca să ajungă la ea, românul a sărit în apă de pe un perete stâncos înalt de 20 de metri, riscându-şi propria viaţă.

În timp ce încerca să o salveze pe femeie, un alt bărbat aflat pe uscat a alertat Poliţia şi Ambulanţa, care au ajuns în câteva minute la faţa locului. Un elicopter al Pompierilor i-a preluat apoi pe amândoi şi i-a dus, în siguranţă, la mal.

Dusă de urgenţă la spital, femeia, despre care s-a aflat ulterior că este tot româncă, este în stare gravă. Simplul fapt că a supravieţuit până acum, le dă însă speranţe medicilor. În ceea ce îl priveşte pe românul salvator, este privit acum ca un erou de presa spaniolă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Român, erou în Spania