Antena Meniu Search
x

Panică şi groază! Român suspect de terorism în Miami

Un român a semănat panică pe un aeroport din Miami, după ce angajaţii au găsit în valiza lui un recipient care semăna cu o bombă

Vezi și

Un român a semănat panică pe un aeroport din Miami, după ce angajaţii au găsit în valiza lui un recipient care semăna cu o bombă

La Aeroportul Internaţional din Miami a fost o ameninţare cu bombă din partea unui român! Acesta ajunsese la filtrul de securitate. Urma să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Londra. Şi de acolo în altul spre România. Un obiect suspect însă le-a atras atenţia angajaţilor aeroportului.

În bagajul acestuia era un container de plastic în care se afla un lichid şi care avea două cilindre lipite de ambele părţi. După o examinare atentă, autorităţile au exclus orice pericol, dar zborul spre Londra a fost amânat mai multe ore. Şi alte curse interne au avut de suferit.

Potrivit Departamentului de Poliţie din Miami, pilotul zborului spre Londra a cerut ca toate bagajele îmbarcate deja să fie verificate din nou înainte de a decola spre destinaţia finală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Panică şi groază! Român suspect de terorism în Miami