Antena Meniu Search
x

Romania, survolata de avioane care nu au aprobare de survol!

Dezvaluire socanta a ministrului Apararii Nationale. Cel putin pentru noi, oamenii de rand. Mircea Dusa a spus ca exista avioane militare sau civile care trec deseori peste Romania fara aprobare de survol!

Vezi și

Sigur noi nu stiam asta, dar iata, pentru autoritati nu e ceva nou. Cel putin la un anume nivel. Dezvaluirea nu a fost facuta fara un scop. Oficialul a reamintit, astfel, ca avem foarte mare nevoie de avioane F16, cele care ofera siguranta spatiului nostru aerian.

Zilnic, spatiul aerian al tarii e fortat de avioane neidentificate sau fara aprobare survol si, in acel moment, deja trebuie sa ridicam in aer avioanele pentru a le soma sa iasa din spatiul de survol al tarii

A fost declaratia socanta a ministrului apararii. Suna amenintator si neobisnuit. Gresit, spune ministrul Mircea Dusa. Se intampla deseori. De aici nevoia ca armata sa se echipeze cu avioane care sa apere spatiul national al tarii.

Ne folosim in continuare de MIG-urile pe care le avem in dotare care sunt operationale pana in 2017 si care au si armament necesar pentru politie aeriana.

Cea mai recenta violare a spatiului aerian roman a fost chiar ieri noapte. Ministrul n-a vrut, totusi, sa dea detalii, pe motiv ca nu sunt publice. Cert e, a mai spus oficialul, ca zborul a devenit o moda si armata trebuie sa asigure linistea aeriana a Romaniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Romania, survolata de avioane care nu au aprobare de survol!