Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românii blocaţi în Cisiordania au ajuns acasă

Rachetele lansate de militanţii hamas i-au alungat pe câţiva români din Israel. Oamenii s-au întors în ţară azi-noapte, cu un avion TAROM. La bordul aeronavei s-au aflat şi 15 turişti care s-au trezit blocaţi în cisiordania, în mijlocul luptelor dintre israelieni şi palestinieni.

de Redactia Observator

la 25.07.2014 , 08:24

Rachetele lansate de militanţii Hamas i-au alungat pe câţiva români din Israel. Oamenii s-au întors în ţară azi-noapte, cu un avion TAROM. La bordul aeronavei s-au aflat şi 15 turişti care s-au trezit blocaţi în Cisiordania, în mijlocul luptelor dintre israelieni şi palestinieni.

15 români, blocaţi în violenţele dintre israelieni şi palestieni din Cisiordania, s-au întors, în această noapte acasă. Au reuşit să ajungă la Tel Aviv, de unde, cu ajutorul Ministerului român al Afacerilor Externe, au revenit în Bucureşti. În acelaşi avion s-au aflat şi numeroşi români, stabiliţi de mai mulţi ani în Israel, care au revenit în ţara noastră pentru a scăpa de violenţele ce au luat aproape opt sute de vieţi în ultimele două săptămâni

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Românii blocaţi în Cisiordania au ajuns acasă