Antena Meniu Search
x

Video Românii care au petrecut o zi de plajă pe cinste cu doar 10 lei. Într-o oră s-au strâns peste 500 de oameni puşi pe distracţie

Ștrandurile și zonele de agrement din marile oraşe au fost neîncăpătoare pentru cei care au vrut să se răcorească. Iar cum preţurile pentru o zi la piscină sunt mai mici decât costurile pentru o zi la mare, a fost buluceală în apă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 02.07.2022, 20:23

Vezi și

Cele 35 de grade din termometre i-au scos pe ieşeni la ştrand şi la piscine încă de dimineaţă. "La nici o oră de la deschidere, la ştrandul municipal din Iaşi deja erau 500 de persoane, iar administratorii se aşteaptă ca până la finalul zilei să ajungă aici 2.000 de oameni", spune Clara Mihociu, reporter Observator.

Cu 10 lei, românii au petrecut o zi de plajă ca pe litoral

"Foarte frumos! E foarte cald şi copiii au vrut ca să vină la ştrand", povesteşte un român. "Profităm de soarele care ne surâde şi facem pregătire pentru a pleca la mare. Să ne obişnuim cu soarele, cu apa. E super! Cred că (n.r. apa) are vreo 25 de grade. Este perfect pentru plajă", zice un bărbat. Mai ales pentru cei care n-au apucat încă să ajungă la mare. În plus, costurile faţă de o plecare pe litoral sunt mult mai mici. Un bilet de intrare la ştrandul din Iaşi e zece lei. 

Cine a vrut să se răcorească altfel a mers în zonele de agrement, unde grătarele n-au avut niciun moment de pauză: "Profităm de vreme". Întrebaţi dacă au vrut să mai scape de căldură, turiştii răspund: "Da, da. Aer liber, frumos". Ştrandul este deschis tot timpul săptămânii, preţul pentru biletul de intrare fiind acelaşi indiferent de zi, iar folosirea grătarelor din zonele de agrement este gratuită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Românii care au petrecut o zi de plajă pe cinste cu doar 10 lei. Într-o oră s-au strâns peste 500 de oameni puşi pe distracţie