Antena Meniu Search
x

Cei care n-au avut bani sa-si cumpere alta masina si-au scos la vanzare tichetele "Rabla"

S-au ingramadit sa isi duca masina la Remat si s-au certat pe tichetele Rabla, ca mai apoi sa le vanda pe nimic. Cei care n-au avut bani sa cumpere alta masina, vor acum sa scape de voucherele care expira in cateva zile

Vezi și

Cei care au stat la cozi interminabile, au dormit prin masini si s-au certat ca la usa cortului. Totul ca sa primeasca un voucher pentru masina lasata la Remat. Putini au fost insa cei care au si resit sa cumpere un autoturism nou cu tichetul in valoare de 6.500 de lei. Restul s-au ingramadit sa le vanda pe internet.

In loc de 6.500 de lei, cat sperau sa obtina pe voucher, fostii proprietari de masini vechi s-au trezit ca trebuie sa le dea si pe cateva sute de lei. Si asta pentru ca ele vor expira in mai putin de doua saptamani. Cedeaza repede si mai renunta la pret. Chiar daca ar obtine doar 12% din valoarea tichetului.

Jumatate din cele 17.000 de tichete valorice ar urma sa expire. Potrivit legii, cei care doresc sa-si cumpere o masina, trebuie sa depuna voucherul la dealerul auto, in termen de 45 de zile. In acest an, se va utiliza un singur tichet valoric pentru achizitionarea unui autovehicul nou, fata de pana la trei tichete cate se utilizau in anii anteriori, iar valoarea acestuia a crescut la 6.500 de lei, fata de 3.800 lei cat era in 2012.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Cei care n-au avut bani sa-si cumpere alta masina si-au scos la vanzare tichetele "Rabla"