Antena Meniu Search
x

Au fost 20 de grade în vestul ţării, unde sute de oameni s-au bucurat de soarele în piscinele din Băile Felix. Ne aşteaptă zile şi mai călduroase

Au fost 20 de grade în vestul ţării, iar vara din octombrie rămâne acolo şi săptămâna viitoare. 

Vezi și

Luna octombrie ne-a trecut prin toate anotimpurile. Am făcut bulgări de zăpadă pe vârful muntelui, am admirat pomii înfloriţi din sudul ţării, iar astăzi ne-am simţit ca vara, la piscinele din Băile Felix. Am întâlnit acolo turişti din toată ţara care s-au grăbit să prindă bronzul de toamnă. Au fost 20 de grade în vestul ţării, iar vara din octombrie rămâne acolo şi săptămâna viitoare. 

La Băile Felix e atmosferă de vară. Soare, şezlonguri, piscină în aer liber şi turişti care se bucură de concediu. 

Au fost 20 de grade azi, iar turiştii au uitat complet de anotimp. Apa termală i-a ţinut pe copii ore în şir în piscină. 

Destinaţia de vacanţă a făcut valuri printre turişti. E tot mai căutată în ultimii ani pentru vremea blândă din octombrie. 

Iar vara din octombrie continuă. În următoarele zile, ne aşteaptă o încălzire accentuată a vremii. Maximele vor atinge marţi chiar şi 27 de grade Celsius în sudul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Au fost 20 de grade în vestul ţării, unde sute de oameni s-au bucurat de soarele în piscinele din Băile Felix. Ne aşteaptă zile şi mai călduroase