Antena Meniu Search
x

Românii şi-au primit idolul, cu flori şi aplauze. Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, s-a întors acasă!

Mama Simonei a aşteptat-o chiar la scara avionului. Cu multe flori şi un balon. De astăzi, performanţa româncei este oficială.

Vezi și

Mama Simonei a aşteptat-o chiar la scara avionului. Cu multe flori şi un balon. De astăzi, performanţa româncei este oficială. Simona Halep este prima jucătoare de tenis din România care devine lider al clasamentului WTA.

Sunt momente de pus în ramă. O campioană şi publicul ei. Simona Halep este oficial de astăzi cea mai bună din lume. Este regina tenisului mondial. O regină înlăcrimată, emoţionată când este între ai ei, acasă.

Pe Simona au felicitat-o toţi. De la oficialii Federaţiei, la preşedintele ţării, care i-a mulţumit pe Facebook. Este prima jucătoare de tenis a României care e lider al clasamentului mondial. Primul care a fost numărul 1 din istoria tenisului a fost Ilie Năstase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Românii şi-au primit idolul, cu flori şi aplauze. Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, s-a întors acasă!