Antena Meniu Search
x

Romeo şi Julieta s-a rescris în cartierul Meteor, din Târgu Jiu

Romeo de Meteor a dat de naiba. A fugit cu Julieta. Tot de Meteor. La Târgu-Jiu, s-a rescris povestea lui Shakespeare! Liderul Romilor, Ninel Potârcă, anunţă că nepoata lui trăieşte o poveste de amor ca-n filme.

Vezi și

 Chiar dacă a fost răpită şi necinstită, liderul romilor spune că totul a fost consimţit. Fata s-a îndrăgostit de logodnicul alteia, iar partida de amor l-a aruncat pe Romeo de la Metor în arest pentru 24 de ore. În zilele noastre, relaţiile sexuale cu minori sunt infracţiuni! În opera lui Sheakespere sunt amănunte.

Romeo şi Julieta de Metor. Cartierul romilor din Târgu-Jiu. Iar omenirea avea nevoie ca povestea lui Romeo şi a Julietei să fie rescrisă. În regia lui Ninel Potârcă, se făcea că o fată de 13 ani se îndrăgosteşte de un băiat ajuns la majorat. Dar promis alteia de un deceniu. Frăguţei. O tânără cu părul de abanos, din acelaşi renumit cartier.

Dar când să facă nuntă, ia ginerele de unde nu-i. A fost găsit ieri după-amiază la o pensiune din oraş. Iubindu-se cu Julieta lui. Procedura poliţiştilor spune că actul de iubire e penal. Fata e minoră. Chiar dacă, după regia bunicului, a fost vorba de o iubire consfinţintă.

Ca şi-n vremurile lui Shakespeare, există oameni care s-au opus relaţiei. Frăguţa e rănită. Şi cere judecată în stabor! Ca să fie sigură că se va face dreptate, familia Frăguţei cere să fie strămutată judecata. În joc e onoarea nepoatei lui Potârcă- - liderul romilor din Târgu-Jiu - iar oamenii se tem că staborul ar putea fi influenţat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Romeo şi Julieta s-a rescris în cartierul Meteor, din Târgu Jiu