Antena Meniu Search
x

Video Rudele l-au crezut înecat, însă un bărbat din Iași s-a întors acasă, nevătămat. Acum trebuie să convingă judecătorii că e viu

La mai bine de două luni de când un bărbat din comuna Costuleni, judetul Iași, a fost declarat mort din greșeală, acesta cere instanței acum să admită că e viu.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 23.01.2021, 10:25

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bărbatul care fusese dat dispărut de rude și recunoscut de o nepoată ca fiind cadavrul unui alt bărbat care a murit înecat a revenit acasă înainte de Crăciun viu și nevătămat spre surprinderea rudelor care se pregăteau deja de praznicul de 40 de zile. 

Săptămâna aceasta bărbatul a cerut instanței să anuleze certificatul de deces, procesul însă, deși pare că are dovezii evidente fiindcă le cere în persoana sa ii admită că trăiește, ar putea dura chiar și ani, cum s-a întâmplat și în cazul altor persoane aflate în aceeași situație.

Bărbatul s-a adresat instanței în această săptămâna pentru a le cere să anuleze certificatul de deces, însă acest proces poate dura de la câteva luni până la câțiva ani, cum a fost în cazul altor persoane care s-au trezit în aceeași situație.

Povestea bărbatului a început anul trecut în octombrie, când a plecat la muncă la o fermă, fără să-și anunțe însă rudele. În momentul în care acestea au sunat la patronal fermei pentru niște bani pentru praznic, au aflat că bărbatul este în viață.

De atunci însă, bărbatul nu mai are niciun document valabil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Rudele l-au crezut înecat, însă un bărbat din Iași s-a întors acasă, nevătămat. Acum trebuie să convingă judecătorii că e viu