Antena Meniu Search
x

Rugi si sfaturi pentru agricultura

Preotii vor sa-l imbuneze pe Dumnezeu ca sa salveze agricultura. Si nu se vor folosi doar de rugi pentru ca pamantul sa rodeasca, ci vor oferi si consiliere financiara taranilor

Vezi și

Slujitorii Domnului le vor vorbi, mai nou, enoriasilor despre fermele familiale. Protocolul a fost deja semnat intre Biserica Ortodoxa si Ministerul Agriculturii.

La fiecare slujba preotii au incluse rugaciuni pentru recolte manoase. Sunt rugaciuni de ploaie, cand este seceta, sau de contenire a ploii, cand inundatiile fac ravagii. Iar purtatorii de sutana au slujit pamantul de ani de zile.

Acum, preotii s-au modernizat. In numele Domnului, dar si al Guvernului, ii vor invata pe tarani ce sa faca cu banii, cum pot accesa fonduri europene, dar si de beneficiile asocierii. Si asta pentru ca ministerul Agriculturii pune la dispozitie 50 de milioane de euro, pentru infiintarea a o mie de ferme familiale. Si vor face acest lucru fara sa ceara vreun ban. La baza initiativei sta un protocol semnat de ministrul Agriculturii Daniel Constantin si Preafericitul Parinte Daniel, iar taranii spun ca ii vor asculta pe preoti, dar cauta si solutii practice.

In Romania sunt aproximativ 14.000 de preoti ortodocsi, dintre care mai mult de jumatate activeaza in mediul rural.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Rugi si sfaturi pentru agricultura