Antena Meniu Search
x

S-a aflat CAUZA producerii accidentului de pe Autostrada Soarelui, în care şi-au pierdut viaţa 4 oameni şi 60 au fost răniţi

Patru oameni au murit şi 57 au fost răniţi în accidentul cumplit de pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate 29 de maşini.

Patru oameni au murit şi 60 au fost răniţi în accidentul cumplit de pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate 29 de maşini.

Prima ipoteză care se conturează în cazul accidentului produs sâmbătă dimineaţă, de pe Autostrada Soarelui, este că şoferul unui autoturism de teren a fost implicat iniţial într-o tamponare uşoară.

Potrivit unor martori, la scurt timp după tamponare, şoferul celeilalte maşini implicate în accident a plecat, după ce s-a înţeles cu celălalt şofer, considerând că are avarii minore. În momentul în care maşina de teren s-a pus în mişcare sau a vrut să revină înapoi în trafic, din cauza ceţii foarte dense, a fost lovită din spate de o altă maşină, după care s-a creat întregul carambol, care a dus la moartea a patru oameni şi rănirea altor 57.

Vezi şi Funcționau sau nu panourile “Atenţie ! km 96 – km 117+500 limită de viteză 60 km/h!” în momentul măcelului de pe A2? CNAIR a dat răspunsul!

Două dintre persoanele decedate se aflau într-un microbuz de transport persoane. 41 dintre victime au fost transportate la diferite spitale din Bucureşti şi Lehliu, în timp ce 16 oameni au suferit răni superficiale şi au refuzat transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » S-a aflat CAUZA producerii accidentului de pe Autostrada Soarelui, în care şi-au pierdut viaţa 4 oameni şi 60 au fost răniţi