Antena Meniu Search
x

S-a aprobat! Bucurestiul va avea linie de transport suspendat, cu telecabine

Consiliul General al Municipiului Bucuresti(CGMB) a aprobat, sambata, participarea Capitalei la un proiect cu fonduri europene ce presupune realizarea unui sistem de transport suspendat, cu telecabine

Proiectul de hotarare privind participarea Capitalei la acest proiect European, aflat pe ordinea de zi a sedintei CGMB de sambata, a fost aprobat cu 30 de voturi “pentru” si 15 abtineri.

Astfel. Bucurestiul va aplica pentru fonduri europene in vederea realizarii unui sistem suspendat, care are capacitatea sa transfere un numar mare de calatori, atat in interior, cat si imprejurul orasului.

Primarul general Sorin Oprescu a recunoscut importanta participarii Capitalei la obtinerea acestui proiect, precizand ca s-ar putea plimba “politicienii, ca sa ajunga mai repede la serviciu”. Totodata, edilul a declarant ca acest lucru ar putea rezolva multe probleme ale transportului in comun.

"Este o hotarare a Uniunii Europene prin care s-a ajuns la concluzia ca acest lucru ar rezolva multe probleme si pentru acest lucru exista o finantare mare. Hai sa incercam sa vedem ce se intampla, daca vom putea sa o facem. Inca nu se stie unde”.

Primarul a subliniat ca este importanta participarea municipalitatii la acest proiect.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » S-a aprobat! Bucurestiul va avea linie de transport suspendat, cu telecabine