Antena Meniu Search
x

În prima zi din minivacanţă s-a dat startul cumpărăturilor de Sărbători

Tot astăzi s-a dat şi startul cumpărăturilor de sărbători. Traficul din Capitală a fost ca într-o zi de weekend.

Vezi și

Tot astăzi s-a dat şi startul cumpărăturilor de sărbători. Traficul din Capitală a fost ca într-o zi de weekend, aşa că bucureştenii care nu au plecat în vacanţă, au ales shoppingul la mall. Cadourile pentru cei dragi, dar şi decoraţiunile au fost primele pe listele de cumpărături.

Pe mulţi bucureşteni prima zi a minivacanţei i-a prins la cumpărături. Instalaţii, globuri şi decoraţiuni de diferite forme şi culori, toate au avut mare succes în rândul clienţilor.

La mare căutare au fost şi brazii. Cei naturali, înalţi de un metru şi jumătate, se vând la preţuri cuprinse între 120 şi 200 de lei. Cei artificiali însă au preţuri şi de 3 ori mai mari în unele hypermarketuri. Cum este acest brad nins, care se vinde cu aproape 750 de lei. Cam cât alocă o familie pentru masa de Crăciun.

Cei mici au escaladat ziduri, s-au dat cu tiroliana sau au patinat. Iar preţul distracţiei a fost de doar câteva zeci de lei. 

În timp ce unii au făcut mişcare, alţii au făcut fotografii sub brad. Şi planuri pentru restul minivacanţei.

Chiar dacă pentru cei mai mulţi dintre români sunt zile libere, marile magazine şi mall-urile vor funcţiona după programul normal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » În prima zi din minivacanţă s-a dat startul cumpărăturilor de Sărbători