Antena Meniu Search
x

S-a oferit să realizeze GRATIS bannere pentru manifestanţi! Vezi ce impact a avut anunţul unui patron din Ploieşti

Patronul unei firme de publicitate din Ploieşti, care postase pe Facebook că face gratis bannere pentru cei care vor să participe la proteste, a scris, pe aceeaşi reţea de socializare, că în urma anunţului a avut, vineri, un control de la Poliţia Economică.

Patronul unei firme de publicitate din Ploieşti, care postase pe Facebook că face gratis bannere pentru cei care vor să participe la proteste, a scris, pe aceeaşi reţea de socializare, că în urma anunţului a avut, vineri, un control de la Poliţia Economică.

Reprezentanţii IPJ Prahova confirmă că un astfel de control a avut loc, spunând că a fost făcut în urma unei sesizări şi că nu s-au descoperit nereguli la respectiva societate.

Horia Ioan Georgescu, un om de afaceri din Ploieşti a postat pe 2 februarie pe Facebook un anunţ conform căruia face gratis bannere pentru protestatari. A doua zi, patronul a anunţat că a primit un control de la Poliţia Economică, deşi în zece ani această instituţie nu i-a controlat niciodată firma.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » S-a oferit să realizeze GRATIS bannere pentru manifestanţi! Vezi ce impact a avut anunţul unui patron din Ploieşti