Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ”S-a sfârşit exilul!”. ÎPS Teodosie a întrerupt slujba ca să marcheze finalul carantinei pe care a încălcat-o deja de trei ori

Arhiepiscopul Tomisului a ieşit din carantină la miezul nopţii. Ierarhul a întrerupt slujba pe care o ţinea ca să marcheze finalul carantinei impusă de autorităţi după întoarcerea sa din Iordania. 

de Redactia Observator

la 30.01.2022 , 19:57

ÎPS Teodosie şi-a trecut adresa de carantină chiar în Palatul Arhiepiscopal, aşa că după slujba de la miezul nopţii a plecat spre Catedrală. Înalt prelatul a precizat că s-a supus legii doar ca să dea un exemplu. 

”S-a sfârşit exilul! Aici, într-o cămăruţă din Arhiepiscopia Tomisului. Nu cu logică, dar fiind de la stăpânire, ca să dau pildă credincioșilor, că mă supun și unor legi vremelnice, care niciodată nu pot fi perfecte, pentru că numai Dumnezeu este perfect și legea lui este a adevărului”, a spus el.

Înainte să intre în izolare, Arhiepiscopul Tomisului a fost amendat de trei ori, pentru că nu a respectat ordinul de carantină emis de DSP și a participat la mai multe slujbe.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » ”S-a sfârşit exilul!”. ÎPS Teodosie a întrerupt slujba ca să marcheze finalul carantinei pe care a încălcat-o deja de trei ori