Antena Meniu Search
x

O poveste din Shakespeare?! S-a sinucis crezând că şi-a omorât iubita cu un ciocan

Măcinat de gelozie un bărbat şi-a atacat iubita cu un ciocan, chiar lângă camera în care dormeau cei doi copii ai femeii şi bunica acesteia. Nici bătrâna, nici cei mici n-au auzit nimic

Vezi și

 Gelozia extremă care-i măcina sufletul lui Emil a transformat relaţia într-o închisoare pentru Alexandra, tânăra lui iubită. Femeia de 24 de ani care avea doi copii dintr-o altă relaţie nu mai putea ieşi singură din casă.

Cei doi s-au cunoscut în toamna anului trecut. Alexandra şi-a lăsat soţul, convinsă că va fi mai fericită în braţele lui Emil. Dar relaţia de vis s-a transformat repede într-un coşmar. Duminica a plecat de acasă şi toţi credeau că nu se va mai întoarce. Dar n-a trecut o zi şi a căutat-o din nou pe Alexandra.

I-a spus că vrea să-l ierte, dar în mintea lui a încolţit un plan criminal. A aşteptat ca bunica Alexandrei să se culce împreună cu fiii acesteia, apoi a pus mâna pe un ciocan.

Convins că şi-a ucis iubita, bărbatul a plecat într-o pădure de lângă casă şi şi-a pus capăt zilelor. Câteva ore mai târziu bunica femeii a păşit în camera plină de sânge. Şi-a găsit nepoata inconştientă, dar în viaţă. Un elicopter SUMRD a dus-o în Capitală. Copiii ei, de patru şi şase ani, se roagă acum pentru o minune. Vor să-şi strângă din nou mama în braţe.

Acestia au rămas, deocamdată, în grija străbunicii, dar dacă mama lor nu va supravieţui ar putea să fie încredinţaţi tatălui lor, care se află acum la muncă în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O poveste din Shakespeare?! S-a sinucis crezând că şi-a omorât iubita cu un ciocan