Antena Meniu Search
x

SINUCIDERE din dragoste! Un tânăr şi-a luat viaţa într-un mod ÎNGROZITOR, după ce logodnica sa l-a părăsit chiar înainte de nuntă!

Un tânăr de 28 de ani, care urma să se căsătorească peste doar o săptămână, şi-a pus capăt zilelor după ce logodnica sa ar fi anulat, subit, planurile de nuntă.

Tragedie la Arad! Un tânăr de 28 de ani, care urma să se căsătorească peste doar o săptămână, şi-a pus capăt zilelor după ce logodnica sa ar fi anulat, subit, planurile de nuntă. Bărbatul a fost găsit spânzurat, în anexa casei în care locuia, scrie aradon.ro

Trupul neînsufleţit, spânzurat într-o anexă a locuinţei, a fost descoperit de frratele tânărului. Bărbatul urma să se căsătorească peste câteva zile, însă, spun apropiaţii, viitoarea sa soţie, o femeie cu doi copii, a pus capăt planurilor de nuntă şi i-a cerut să se despartă. 

Din nefericire, tânărul nu a făcut faţă veştii primite şi nici nu a avut puterea să îşi anunţe rudele şi apropiaţii despre suferinţa prin care trece şi a ales să se sinucidă, într-un mod îngrozitor.

Autorităţile s-au deplasat la faţa locului, pentru a efectua cercetări, unde au stabilit că nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. 

"Miercuri, 18 octombrie, în jurul orei 17,00, Poliția Municipiului Arad a fost sesizată prin numărul unic de urgență 112 despre faptul că în curtea unei case din municipiu se află un bărbat decedat prin spânzurare. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre un tânăr de 28 de ani din Arad. Cadavrul a fost transportat la Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei. Nu sunt suspiciuni în ceea ce privește decesul bărbatului”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » SINUCIDERE din dragoste! Un tânăr şi-a luat viaţa într-un mod ÎNGROZITOR, după ce logodnica sa l-a părăsit chiar înainte de nuntă!