Antena Meniu Search
x

S-A SPÂNZURAT în fântână! O femeie din Bihor și-a găsit soțul atârnat de o sfoară în puţul fântânii, după ce bărbatul îi spusese că merge să ia apă

O femeie din Bihor și-a găsit soțul atârnat de o sfoară în puţul fântânii, după ce bărbatul îi spusese că merge să ia apă.

O femeie din Bihor și-a găsit soțul atârnat de o sfoară în puţul fântânii, după ce bărbatul îi spusese că merge să ia apă.

Tragedia s-a petrecut, marți dimineață, în localitatea bihoreană Copăcel, unde un sătean de 58 de ani şi-a luat viaţa, spânzurându-se în fântâna din curtea casei.

Bărbatul, care băuse fără măsură în noaptea de luni spre marţi, a ieşit din casă spunându-i soţiei că merge să ia apă din fântână. Văzând că nu se întoarce, femeia s-a dus să îl caute, găsindu-l fără suflare, atârnat de o sfoară în puţul fântânii, scrie ebihoreanul.ro.

Deşi s-a grăbit să-l scoată şi a sunat imediat la 112, soțul ei nu a mai putut fi salvat. „Medicii au încercat să-l resusciteze, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a explicat şeful SMURD - UPU Bihor, Hadrian Borcea.

Circumstanţele exacte în care a murit bărbatul vor fi elucidate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care au deschis un dosar în acest caz pentru moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » S-A SPÂNZURAT în fântână! O femeie din Bihor și-a găsit soțul atârnat de o sfoară în puţul fântânii, după ce bărbatul îi spusese că merge să ia apă