Antena Meniu Search
x

Un dâmboviţean s-a urcat pe casă şi a ameninţat că se aruncă. A vrut să vină să discute cu el un procuror

Un individ din judeţul Dâmboviţa a decis că poate să-şi rezolve toate problemele cu justiţia de acasă!

Vezi și

Un individ din judeţul Dâmboviţa a decis că poate să-şi rezolve toate problemele cu justiţia de acasă! De fapt, de pe casă, pentru că acolo s-a urcat ca să determine autorităţile să-i asculte păsurile. Poliţiştii au venit, numai că povestea nu a avut deznodământul pe care şi-l dorea bărbatul.

Bărbatul stă pe acoperişul propriei case de ceva vreme. Distanţa până la pământ nu e prea mare, dar ameninţă că se aruncă oricum. Nemulţumit de procurorul dintr-un dosar care îl priveşte, cere ca acesta să-i vină în curte pentru discuţii.

Dar cum cei chemaţi nu vin, bărbatul devine din ce în ce mai iritat. Tărăboiul făcut de bărbat a făcut vecinii să se strângă. Unul dintre vecini ştie şi de unde a căpătat omul curajul de a se urca pe casă.

Alţii nu se mulţumesc să constate situaţia, ci se implică, fiecare cum poate. Bărbatul ignoră însă orice sfat. Ba dă chiar semne că a şi început să-i placă siutaţia.

Aşa că până şi vecinii renunţă, lăsând doar poliţiştii să negocieze cu bărbatul. În cele din urmă protestatarul coboară de bunăvoie. Discuţia cu poliţiştii nu s-a oprit, însă, aici. Bărbatul a fost dus la secţie şi amendat cu câteva sute de lei. Nu înainte de a face iar scandal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un dâmboviţean s-a urcat pe casă şi a ameninţat că se aruncă. A vrut să vină să discute cu el un procuror