Antena Meniu Search
x

Salvamarii in costume mulate au facut senzatie pe plaja din Mamaia

Salvamarii in costume mulate au facut senzatie astazi pe plaja din Mamaia. Turistii abia si-au dezlipit privirile de la fetele si baietii cu muschi imbracati in costumele de baie retro

Vezi și

Si lor le place moda impusa de primarul Mazare, doar ca exista avantaje si dezavantaje. Ca sa nu le iasa burta prin bretele, salvamarii sunt obligati la ore suplimentare de sala. Ca in anii '40 s-au simtit turistii din Mamaia cand au dat cu ochii de salvamarii imbracati dupa gustul primarului Mazare. Fetele si baietii au dat proba costumelor de baie retro, pe plaja, cu public.

Baietii sunt multumiti ca fetele se uita dupa noile costume insa reversul medaliei este ca se vor inmulti orele la sala. La fete, efectele adverse nu sunt deocamdata cunoscute. "Ma simt comod in el, e cel mai bun pentru inot. Atrage si toate privirile", a spus Anca, unul dintre salvamari. Atrag privirile si le dau multe idei turistilor care au inceput deja sa viseze ca sunt salvati de fetele in lycra.

Unii turisti nu sunt de acord cu dungile galbene si rosii, preferandu-le pe cele albastre, insa sugestiile sunt tardive pentru ca cele 120 de fete si de baieti din turnurile de control din Mamaia vor fi echipati, oficial, in galben si rosu, culorile oficiale ale salvamarilor de la 1 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Salvamarii in costume mulate au facut senzatie pe plaja din Mamaia