Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bucurie fără margini în satul româncei scoasă de sub avalanşă, împreună cu copiii săi

Familia româncei şi a celor doi copii îngropaţi de avalanşă în hotelul din Italia a trecut de la agonie la extaz. Adriana, Ludovica şi GianFilipo sunt toţi în viaţă.

de Redactia Observator

la 21.01.2017 , 20:32

Familia româncei şi a celor doi copii îngropaţi de avalanşă în hotelul din Italia a trecut de la agonie la extaz. Adriana, Ludovica şi GianFilipo sunt toţi în viaţă.

După 50 de ore, Ludovica a ieşit la lumină, spre bucuria salvatorilor! Cu dovada clară pe telefon că fiica şi nepoţii sunt salvaţi, bunica Valentina abia poate vorbi. 

-E născută a doua oară. Cred că, Dumnezeu o avut grijă. 

Vezi și

Iar bunicul nu poate decât să plângă. 

Pe acelaşi subiect

-N-aţi mai avut speranţă, domnule Alexandru?

-Nu mai era, cum să mai fie!? 

Timp de trei zile, cei doi bătrâni au avut sufletele pline de spaimă că ai lor nepoţi şi fiică sunt pierduţi pe veci. Prima minune s-a întâmplat ieri, când Adriana şi fiul au ieşit la lumină, după două zile de întuneric.

-Încă tot nu îmi revin. Îmi revin cu greu. Mi-a spus: Mamă, eu sunt sănătoasă. Linişteşte-te că suntem bine!

În tot satul natal al Adrianei acum e numai bucurie. Vecinii şi rudele sunt fericite că au trăit nu una, ci trei minuni, după agonia de acum câteva zile, când credeau că toţi sunt morţi.

-Şi s-o întâmplat minunea. La 14 parcă, mă sună fata de la Galaţi: "Mamaie dă drumul la televizor pe Antena 1 că o arată pe Adriana şi cu băiatul."

O dată cu Ludovica au mai fost scoşi teferi alţi doi minori. Unul a şi vorbit cu salvatorii şi le-a spus că jucau biliard în momentul avalanşei. 

-Au supravieţuit datorită unei bule de aer care s-a format în interiorul hotelului. A fost foarte dificil să îi găsim. 

În hotelul de sub zăpadă, de unde românca şi copiii ei au fost scoşi în viaţă, mai sunt îngropate alte 15 persoane, spun echipele de salvare. Nouă persoane au fost scoase în viaţă până acum. 

-Patru copii: Gianfilippo şi Ludovica Parete, Edoardo Di Carlo, Samuel Di Michelangelo. Cinci adulţi: Adriana Vrânceanu... Starea de sănătate a pacienilor e bună.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Bucurie fără margini în satul româncei scoasă de sub avalanşă, împreună cu copiii săi