Antena Meniu Search
x

Bamboo, clubul vedetelor, are în spate o istorie zbuciumată şi acum 12 ani a mai ars o dată

Doi italieni din clanul Castellano controlează, oficial, Bamboo. Joshua, cel care a înfiinţat clubul în urmă cu 15 de ani. Dar şi nepotul său, Vicenzo, devenit cunoscut după mariajul cu Antonia.

Vezi și

Doi italieni din clanul Castellano controlează, oficial, Bamboo. Joshua, cel care a înfiinţat clubul în urmă cu 15 de ani. Dar şi nepotul său, Vicenzo, devenit cunoscut după mariajul cu Antonia.

Chiar şi Cătălin Botezatu a făcut parte, în trecut, din conducerea clubului care a atrage, în fiecare weekend, sute de vedete. Dar designerul s-a retras din afacere după ce, în 2005, Bamboo a ars din temelii.

Bamboo. Un brand care a devenit sinonim cu distracţia de lux. Un club în care, de 15 ani, vedetele, starletele şi tinerii cu bani ai Capitalei petrec fără limite... şi fără reguli. 

El este Joshua Castellano, omul din spatele legendei. Patronul cu un singur viciu declarat: trabucul. În toate fotografiile din interiorul clubului, apare fumând, în ciuda legii. În 2002, Joshua a deschis localul ce avea să devină cunoscut drept Clubul Vedetelor. O afacere în care a investit zeci de milioane de euro, făcute acum scrum. 

Pe acelaşi subiect

-Toată viaţa lui a ars acum. Îţi imaginezi, nu? 

-În momentul în care vezi zeci de milioane prăbuşite, ruinate la propriu, nu mai ai cuvinte! Aşa cum s-a întâmplat şi acum 12 ani! 

Pentru Joshua, incendiul de azi-noapte e un coşmar cu repetiţie. 

Intervenţia a fost una dificilă, o spun chiar pompierii, care însă au ştiut cum să abordeze situaţia, întrucât nu sunt la prima solicitare. În trecut au mai fost chemaţi să mai stingă trei incendii chiar în acest club, însă niciunul de asemenea amploare.

Bamboo a ars pentru prima oară în 2005, la numai 3 ani de la inaugurare. Cătălin Botezatu era, pe atunci, acţionar. 

-Să nu se interpreteze greşit, cum s-a interpretat şi acum 12 ani, că aveam asigurare şi voiam să ne luăm asigurarea! Nici atunci şi nici acum nu există asigurare! 

După primul incendiu, clubul a renăscut din propria cenuşă. S-a declarat din nou lider al distracţiei şi s-a lăudat cu măsuri de siguranţă ireproşabile, după tragedia din Colectiv. Tot aici s-a organizat şi un concert caritabil pentru victime. Iar tot mai multe vedete s-au perindat prin club.

De Revelion, o masă în Bamboo ajungea chiar şi la 1.500 de euro. În fiecare weekend, aici se cheltuiau sume colosale. Totuşi, datele de la Ministerul Finanţelor arată că discoteca avea numai 8 angajaţi şi, în 2011, un profit... ZERO. În realitate, cel mai cunoscut club din România are în spate o încrengătură de firme. Morgana Invest SRL, compania mamă, este deţinută de Bambu Tei SRL şi, într-un procent infim, de Vicenzo Castellano, fostul soţ al cântăreţei Antonia. 

La rândul său, Bambu Tei SRL are în spate trei nume: Vicenzo Aiello, un offshore din Cipru şi Joshua Castellano. La 51 de ani, italianul originar din Napoli a fost supranumit Regele vieţii de noapte din România. Şi a fost asociat deseori cu Mafia italiană.

Un mister pe care nici Vincenzo, nici Joshua, nu l-au lămurit niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Bamboo, clubul vedetelor, are în spate o istorie zbuciumată şi acum 12 ani a mai ars o dată