Antena Meniu Search
x

Salvarea urşilor captivi

Aproape 80 de urşi salvaţi din captivitate şi 70 de hectare de pădure amenajate pentru ca animalele să aibă un mediu cât mai natural.

Vezi și

 Aproape 80 de urşi salvaţi din captivitate şi 70 de hectare de pădure amenajate pentru ca animalele să aibă un mediu cât mai natural. Vorbim de rezultatele unui proiect, început în urmă cu 8 ani, pentru bunăstarea animală.

Şi este cel mai de amploare de până acum. La noi în ţară, cu siguranţă. Aşa că astăzi s-a tras o linie şi s-a admirat bilanţul. Bineînţeles, printr-o festivitate chiar în interiorul sanctuarului de Urşi Zărneşti.

"Rază de soare" este un personaj de poveste. Unul care se potriveşte perfect cu oamenii care se ocupă de Sanctuarul de urşi de la Zărneşti. Pentru ei, fiecare animal salvat este o bucurie.

Iar acum şi copiii se pot apropia mai mult de natură şi pot învăţa totul despre animalele sălbatice. Aici a fost inaugurată tabăra indiană de vară. Ce înseamnă asta? Cei mici pot petrece o noapte sub cerul liber, printre urşi.

Micii cercetaşi braşoveni au fost primii care au experimentat aventurile la cort. Din 2005 şi până astăzi, rezervaţia de la poalele Pietrei Craiului a schimbat soarta a zeci de urşi, tinuţi ani la rând în captivitate. La sanctuarul de urşi a fost inaugurat şi un lăcaş de cult închinat sfinţiilor protectori ai animalelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Salvarea urşilor captivi