Antena Meniu Search
x

Sambadromul din statiunea Mamaia

Statiunea Mamaia s-a transformat, aseara, intr-un adevarat Sambadrom. Un carnaval plin de culoare, asemenea celor din Rio de Janeiro, a strabatut orasul

Vezi și

Douasprezece care alegorice, alaturi de multimea de fete frumoase care au dansat pe ritmuri de salsa, au facut furori. Mii de turisti vrajiti de ritmurile dance si latino s-au inghesuit sa pozeze animatoarele. Majoritatea bliturilor l-au luminat, insa, pe Radu Mazare. Costumat in Ludovic al XIV-lea, cunoscut ca Regele Soare, primarul Constantei a dictat ritmul paradei. "E confortabil, draga. Mi-ar placea sa port in fiecare zi un astfel de costum in calitate de rege. Mai ales cu asemenea curtezane"

Dupa o defilare prin toata statiunea Mamaia, parada a ajuns, in cele din urma in Piateta Cazinoului. Cei peste zece mii de turisi stransi acolo au avut parte de un show cu adevarat incendiar.

Petrecerea s-a terminat aproape de miezul noptii, insa acesta a fost doar inceputul. Astfel de parade ale carelor alegorice se vor organiza in fiecare week-end, pana la sfarsitul sezonului estival.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Sambadromul din statiunea Mamaia