Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Samsarii de masini folosesc carti de service false

E drum lung sa transformi o rabla intr-o masina noua, dar samsarii din Romania au gasit o scurtatura. Cartea service falsa. Datul kilometrilor inapoi a devenit o practica obisnuita printre vanzatorii de masini la mana a doua, de la noi

Vezi și

Cu toate ca piata auto de la noi nu prea mai merge, samsarii continua sa aduca in Romania masini la mana a doua, bine dotate si la un pret bun. “Ei le cumpara la 180.000, 225.000 de kilometri si le vand la 60.000 de kilometri, in functie de cum arata masina”, a subliniat evaluatorul auto Dan Babu.

Iar o carte service “adauga valoare, adauga incredere a ceea ce spun ei, adica masina ar avea un anumit numar de kilometric. Ei fac profit din diferenta asta, o cumpara ieftin si o vand ca si cum ar fi cumparat-o scump”, mai explica evaluatorul.

Samsarii aduc masina in Romania pentru 500 de euro, mai investesc cateva sute de euro pentru a indeparta urmele de uzura, ii dau kilometrajul inapoi, o duc la o spalatorie si masina arata aproape ca noua. Toti fac la fel, iar pentru a avea un avans in fata celorlalti unii samsari mai cumpara pentru 100 de lei o carte service, care sa ateste kilometrii putini ai masinii.

Cei care falsifica un caiet de service cu scopul de a vinde la un pret mai mare decat valoarea masinii pot fi acuzati de inselaciune, fals si uz de fals.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Samsarii de masini folosesc carti de service false