Antena Meniu Search
x

Samy, șofer de TIR din Suceava, victima unui accident de motocicletă, caută un loc de muncă, ca să-și crească cei 4 copii

Samy, șofer de TIR din Suceava, victima unui accident de motocicletă, caută un loc de muncă, ca să-și crească cei 4 copii. Pe 7 aprilie, un șofer de 74 de ani i-a tăiat calea și l-a trimis înstare gravă la spital.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.09.2020, 12:41

  • Un șofer de 74 de ani nu i-a acordat prioritae motociclistului.
  • După 6 luni, deși medici nu i-au dat șanse, acesta mișcă din nou mâna.

Un tânăr șofer de TIR din Suceava trăiește un miracol, dar și o dramă, în același timp, după ce pe 7 aprilie a fost victima nevinovată a unui accident de circulație, în oraș. În vârstă de 27 de ani, tatăl apatru copii mici, de un an, doi ani, trei ani și jumptate și 5 ani, Samy se recuperează după o lungp convalescență, dar are nevoie de un job part time, pentru a-și crește copiii.

Povesea lui a fost spusă pe Facebook de un prieten, Ilie Matei, cnoscut camionagiilor ca Omul Șoselelor: "In imagine il aveti pe Samy, coleg al nostru, răzes al lui Stefan si locuitor al orasului meu de suflet unde am petrecut parte din vacante la bunici, anume Suceava.

Multi dintre voi il mai stiti pe Samy precum unul dintre cei mai pasionati motociclisti din generatia tanara, el conducand si reparand parti ale camionului, dar si motociclete.

Are 27 ani si 4 comori de copilasi iar cursele pe care le efectua pt o companie din Suceava ii asigurau traiul decent pt asa familie numeroasa.", scrie Ilie.

Pe acelaşi subiect

"Samy pe timpul pandemiei la revenirea din cursă lua motocicleta si facea voluntariat , livrand medicamente batranilor care nu se puteau deplasa.

Asa s-a intamplat si pe data de 7 aprilie, a revenit din cursa facuta in Anglia, a parcat camionul si din timpul lui liber a plecat cu motocicleta pt a imparti medicamentele asa cum se angajase față de o parte din batranii din comunitatea lui, oameni care se bazau pe tanarul nostru coleg.

Tragedia apare in momentul in care tanarul nostru coleg intra intr-o intersectie avand prioritate, moment in care ii este tăiata calea de un alt autoturism care nu i-a acordat prioritate.

Ce a urmat ?? Pt inceput 7 ore pe o targa intr-un spital din Suceava blocat la acel moment de Coronavirus. Apoi un diagnostic care ii spunea ca nu va mai putea folosi o mana, operatii, tije si suruburi, doctori peste doctori si controale peste controale fără mari șanse de recuperare din cauza unui nerv intrerupt din cauza incidentului.", se continuă povestea.

Una la finalul căreia Ilie Matei face un apel: "Chiar daca nu i se dadeau sanse de recuperare, chiar daca medicii ii spuneau ca va fi imposibil de a mai conduce vreodata motocicleta sau camion...miracolul se produce. Puterea acestui om de a se recupera ar trebui sa fie un exemplu pt multi tineri care se plang cand isi rup cate o unghie....

In 6 luni, unul de-al nostru nerecuperabil din punct de vedere medical, conduce din nou moto, merge cu camionul, repara din nou fiarele pe care le iubeste si in scurt timp speram sa revina alaturi de noi pe sosele pt a isi castiga painea decent prin stilul de viata si meseria despre care vorbeste cu atata pasiune.

Am rugamintea daca exista in zona Suceava un service auto/moto care il poate ajuta cu un job part time pe colegul nostru pana la recuperarea completa, promit sa va fac publicitate si sa va recomand tuturor prietenilor nostri din zona.Omul trebuie pe langa recuperare sa isi intretina decent familia ."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La rândul lui, Samy și-a spus singur povestea, într-un video emoționant!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Samy, șofer de TIR din Suceava, victima unui accident de motocicletă, caută un loc de muncă, ca să-și crească cei 4 copii