Antena Meniu Search
x

Sancțiuni la maternitatea din Ploiești

Au venit primele sancţiuni după scandalul de la maternitatea din Ploieşti. Acolo unde o gravidă ar fi fost trimisă cu taxiul spre Bucureşti de către medicul şi asistenta de gardă

Vezi și

Au venit primele sancţiuni după scandalul de la maternitatea din Ploieşti. Acolo unde o gravidă ar fi fost trimisă cu taxiul spre Bucureşti de către medicul şi asistenta de gardă. Femeia a născut pe drum iar copilul a murit.

Comisia internă a spitalului a decis ca medicul să fie mutat temporar la o altă secţie, să nu se mai ocupe de naşteri iar timp de trei luni să i se taie din salariu. Mai puţini bani va primi şi asistenta. Şi. atât. De mâine se întorc la muncă. 

Mihaela ar fi putut fi acum o mamă fericită. O mamă de fetiţă. Acum o lună, pornea pe drumuri către Bucureşti ca să poată naşte, după ce medicul de gardă din Ploieşti i-ar fi refuzat internarea, îndrumând-o spre staţia de taxiuri. Copilul ei a murit în taxi.

Sancţiunile disciplinare conform Codul Muncii sunt, începând cu avertismentul scris şi terminând cu desfacerea contractului de muncă.

Şi asta pentru că reprezentanţii Consiliului etic şi Comisiei de disciplină susţin, pe baza celor declarate de cele două angajate ale maternităţii, că pacienta e cea care ar fi ales să plece din spital la Bucureşti. Astfel, ambele cadre medicale, suspendate din funcţie până azi, se vor întoarce la serviciu de mâine

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Sancțiuni la maternitatea din Ploiești