Antena Meniu Search
x

Accident neobişnuit în Bucureşti. Un autobuz a lovit şase maşini parcate lângă o staţie RATB

Accident  neobişnuit în Capitală. Mai mulţi bucureşteni şi-au găsit astăzi autoturismele avariate, în parcarea din faţa blocului.

Vezi și

Accident  neobişnuit în Capitală. Mai mulţi bucureşteni şi-au găsit astăzi autoturismele avariate, în parcarea din faţa blocului. Vinovat este şoferul unui autobuz care a pierdut controlul volanului şi a intrat în staţie lovind maşinile, una câte una, ca pe nişte popice. Atât poliția, cât şi RATB încercă să afle din ce cauză s-a întâmplat totul. Şoferul autobuzului nu consumase băuturi alcoolice. 

Bucureşti, cartierul Berceni. Ora 10 şi jumătate dimineaţa. La ieşirea dintr-o staţie RATB, şoferul autobuzului 313 pierde controlul volanului şi intră în autoturismele parcate în apropiere. Bilanţul: 6 maşini avariate dintr-o singură lovitură, spun martorii. Oficialii Regiei de Transport vorbesc despre cinci maşini lovite. 

Staţiile au fost reamenajate curând. Nu au mai existat astfel de accidente. 

Șoferul autobuzului a fost singurul rănit în accident. El are leziunile uşoare şi a refuzat să fie transportat la spital. În vârstă de 62 de ani, lucrează la RATB din 2003. Iar anul acesta, anunţă Regia de Transport, nu a mai avut niciun fel de incident în trafic. Totuşi, e anchetă internă. Şi poliţia face cercetări. 

Proprietarii maşinilor variate vor fi despăgubiţi de asigurarea celor de la RATB. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Accident neobişnuit în Bucureşti. Un autobuz a lovit şase maşini parcate lângă o staţie RATB