Antena Meniu Search
x

Scandal enorm la un centru de plasament din Mediaş

Vezi și

Directorul instituţiei este acuzat de actuali şi foşti angajaţi că le permite adolescenţilor internaţi acolo să se drogheze şi să bea. Mai mult, se poartă oribil cu subordonaţii. Autorităţile cercetează cazul.

Bate copiii, înjură, abuzează. Această imagine cu un copil care are spatele brăzdat de lovituri ca de bici este dovada cea mai clară a bătăilor primite, spun angajaţii. Ar mai fi şi altele, susţin oamenii, doar că imaginile de pe camerele de luat vederi au dispărut.

Au dispărut caiete de procese verbale, a dispărut condica de prezenţă, camerele de luat vederi unde zicem noi că avem probe sunt şterse.

Scandalos este că băieţii mai mari, singurele persoane de care directorul se teme, ar fi fost lăsaţi să bea şi să se drogheze. În acest fel, şeful centrului de plasament ar încerca să se pună bine cu ei, mai afirmă foştii săi angajaţi.

A fost găsită o pungă cu droguri care a fost dusă la şeful de centru. Nu s-a luat nicio măsură.

Mai mult, şeful centrului de plasament este acuzat că a instaurat un regim al terorii nu doar faţă de copii, ci şi faţă de angajaţi.

Un educator a fost dat afară după ce l-a acuzat pe şeful centrului că face cheltuieli exagerate în loc să le cumpere haine copiilor.

În replică, şeful centrului susţine că sunt minciuni. Angajaţii centrului de plasament au făcut o sesizare la Protecţia Copilului.

Deocamdată, împotriva directorului nu a fost luată nicio măsură, dar este cercetat disciplinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Scandal enorm la un centru de plasament din Mediaş