Antena Meniu Search
x

Scandal în PSD, după ce primarul de la Iaşi a fost exclus din partid

"Mihai Chirica a atacat PSD într-un mod josnic", a transmis purtătorul de cuvânt al partidului. Chirica e în conflict vechi şi cu Liviu Dragnea.

Vezi și

"Mihai Chirica a atacat PSD într-un mod josnic", a transmis purtătorul de cuvânt al partidului. Chirica e în conflict vechi şi cu Liviu Dragnea. Astăzi, liderul de la Bucureşti a reacţionat exploziv şi când a fost întrebat despre condamnarea lui Darius Vâlcov.

"Trebuie omorât azi, împuşcat." A fost prima reacţie nervoasă a preşedintelui PSD în faţa reporterilor care îl întrebau despre condamnarea lui Darius Vâlcov, cel care a redactat programul de guvernare al partidului. 

Liviu Dragnea a fost întrebat şi de ancheta publicată astăzi de portalul Rise Project, care arată că fiul său, Valentin Dragnea, a cumpărat în ultima perioadă activele companiei Tel Drum. 

Şeful PSD a primit acuzaţii şi de la Iaşi, unde primarul Mihai Chirica a fost exclus astăzi din partid, în ciuda faptul că şi-a anunţat susţinerea pentru noul premier. 

Chirica a anunţat că va contesta excluderea, pentru că nu organizația județeană avea dreptul să-l excludă, ci cea municipală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Scandal în PSD, după ce primarul de la Iaşi a fost exclus din partid