Antena Meniu Search
x

Scandal în Târgovişte! Statuia lui Mihai Viteazul a devenit aurie. Schimbarea îl nemulţumeşte pe sculptorul ei

Statuia lui Mihai Viteazul din Târgovişte a devenit motiv de scandal între cel care a creat-o şi primarul din localitate! Totul a început după ce edilul a decis ca statuia să fie vopsită în auriu, pe modelul monumentelor din Paris, New York sau Londra.

Vezi și

Statuia lui Mihai Viteazul din Târgovişte a devenit motiv de scandal între cel care a creat-o şi primarul din localitate!

Totul a început după ce edilul a decis ca statuia să fie vopsită în auriu, pe modelul monumentelor din Paris, New York sau Londra.

Numai că - în clipa în care şi-a văzut opera mâzgălită - sculptorul a luat foc. Mai ales că nu doar statuia a suferit modificări, ci şi soclul acesteia.  Acesta a fost placat atât de prost, încât pare opera unor ucenici în ale faianţatului.

Ce-i drept, nici localnicii nu sunt încântaţi de modul în care arată statuia lui Mihai Viteazul. Oamenii sunt de părere că, în momentul de faţă, statuia e cam kitsch. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Scandal în Târgovişte! Statuia lui Mihai Viteazul a devenit aurie. Schimbarea îl nemulţumeşte pe sculptorul ei