Antena Meniu Search
x

Scandal MONSTRU în Parlament. Alina Gorghiu izbucneşte: "Nu ştiu de ce v-aţi trezit aşa prost în această dimineaţă. Mi-e lehamite de pesedişti obraznici!"

Deputatul PNL Gabriel Andronache a solicitat, vineri, suplimentarea ordinii de zi a Comisiilor juridice reunite cu scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe justiţie. Acţiunea a stârnit un val de replici acide între liberala Alina Gorghiu şi senatorul PSD Şerban Nicolae.

Deputatul PNL Gabriel Andronache a solicitat, vineri, suplimentarea ordinii de zi a Comisiilor juridice reunite cu scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe justiţie. Acţiunea a stârnit un val de replici acide între liberala Alina Gorghiu şi senatorul PSD Şerban Nicolae.

Alina Gorghiu i-a spus social-democratului că s-a trezit „aşa prost în această dimineaţă”, iar ei îi este „lehamite de pesedişti obraznici”, moment în care Nicolae a spus că „insultele şi jignirile” sale sunt „de un nivel atât de scăzut”.

„Avem o rugăminte să suplimentăm ordinea de zi în sensul introducerii pe ordinea de zi a scrisorii domnului preşedinte Klaus Iohannis, astfel încât să putem dezbate această scrisoare şi să emitem un punct de vedere, un raport, aşa cum am fost sesizaţi în calitate de Comisii reunite de către Birourile Permanente reunite pentru ca plenul, săptămâna viitoare, în prima zi, să ia în discuţie scrisoarea preşedintelui şi să emită punctul de vedere, astfel încât procedura referendumului să poată fi declanşată de către preşedintele României”, a afirmat Gabriel Andronache.

Preşedintele Comisiei Juridice din Senat, Şerban Nicolae, a precizat că nu se poate suplimenta ordinea de zi cu această chestiune, deoarece s-au întrunit trei comisii pentru discutarea proiectului de buget pe 2017.

Pe acelaşi subiect

„Mă surprinde faptul că peste noapte, aşa oarecum ocult, aţi venit cu această propunere pe care puteaţi să o supuneţi unei discuţii în Biroul Permanent. Totuşi, de bună credinţă fiind, vă atrag atenţia că Birourile Permanente reunite au sesizat Comisiile juridice de la Senat şi Cameră cu această chestiune, noi fiind în prezent în trei comisii aici şi atunci discuţia asta o putem avea numai după ce terminăm şedinţa deschisă de domnul deputat Nicolicea cu avizarea bugetului. Nu avem cum să suplimentăm ordinea de zi a trei Comisii cu o problemă care priveşte două Comisii”, a explicat social-democratul.

Deputatul PNL s-a declarat de acord cu senatorul PSD, rugându-şi colegii să nu părăsească sala la finalul şedinţei în care se discută bugetul pe 2017.

„Sunt de acord cu ceea ce aţi spus dumneavoastră, însă am ridicat această problemă tocmai pentru ca toţi colegii noştri să fie în cunoştinţă de cauză şi să nu părăseasca sala după ce închidem şedinţa cu privire la Legea bugetului de stat”, a completat Gabriel Andronache.

Senatorul PNL Alina Gorghiu a intervenit în discuţie, afirmând că nu ştie de ce social-democratul s-a trezit „aşa prost de dimineaţă”.

„Domnul preşedinte ne cam certaţi şi nu ştiu de ce v-aţi trezit aşa prost de dimineaţă. Dacă nu vreţi să discutăm asta la sfârşitul şedinţei, nu e nicio problemă. Spuneţi că nu doriţi să discutăm, dar la noi solicitarea asta să ştiţi că nu dezincriminează pe nimeni, nu spală niciun preşedinte de partid, nici de ţară”, a replicat Alina Gorghiu.

„Neavând de unde să ştiţi cum m-am trezit eu azi dimineaţă, din raţiuni care ţin de binele meu personal, nu aveţi cum să aflaţi în ce stadiu mă trezesc eu dimineaţa”, s-a apărat Şerban Nicolae.

Alina Gorghiu i-a reproşat social-democratului că „nu are bun-simţ”, precizând că îi este ”lehamite de pesedişti obraznici”.

„Domnul preşedinte, bun-simţ puteţi să aveţi indiferent că vorbiţi cu cineva din opoziţie. Eu aşa mă gândesc, bărbat mitocan, mai complicat, dar aveţi bun simţ. Dacă nu aveţi bun simţ vă rog frumos să vă abţinţei, dacă aveţi bun simţ atunci mergeţi mai departe şi discutaţi pe procedură. Îmi e lehamite de pesedişti obraznici!”, a replicat liberala.

Şerban Nicolae a continuat disputa, spunându-i Alinei Gorghiu că „insultele şi jignirile” sale sunt „de un nivel atât de scăzut”.

„Insultele şi jignirile dumneavoastră sunt de un nivel atât de scăzut într-un cadru atât de neprotrivit. Nu ştiu, puteti să găsiţi un alt mediu care să vă fie familiar pentru asemenea comportamente.

Eu v-aş atrage atenţia în mod respectuos că nu mi-am permis niciodată să fac aprecieri de natură personală în ceea ce vă priveşte şi aş vrea să vă abţineţi în ccea ce mă priveşte, iar îndemnul la bun simţ ar trebui să vi le adresaţi dumneavoastră în oglindă dimineaţa”, a reacţionat senatorul PSD.

„Eu nu am spus cum v-aţi trezit dumneavoastră”, a conchis Alina Gorghiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Scandal MONSTRU în Parlament. Alina Gorghiu izbucneşte: "Nu ştiu de ce v-aţi trezit aşa prost în această dimineaţă. Mi-e lehamite de pesedişti obraznici!"