Antena Meniu Search
x

Scandal-monstru în centrul oraşului Galaţi, din cauza unei adolescente care şi-a pălmuit un prieten! Mama băiatului a decis să îi întoarcă gestul fetei

Mama lui a considerat că trebuie să-i facă dreptate, aşa că a luat-o la bătaie pe fată. De-aici şi până la o încăierare generală a mai fost un singur un pas.

Vezi și

Mama lui a considerat că trebuie să-i facă dreptate, aşa că a luat-o la bătaie pe fată. De-aici şi până la o încăierare generală a mai fost un singur un pas. Conflictul a fost aplanat de mascaţi şi de poliţiştii locali.

Aproximativ 20 de oameni cu vârste între 15 şi 40 de ani au fost implicaţi în scandalul din centrul oraşului. Martorii au sunat la 112 şi toate echipajele de la Poliţia Locaă au intervenit să poată stăpâni situaţia. Mama băiatului lovit de adolescentă recunoaşte că a luat-o pe aceasta la bătaie.

Mama băiatului: "Ea l-a pocnit pe băiatul meu. Avea băiatul faţa roşie şi plângea. Am luat-o... n-am, cu pumnul cu astea, Doamne iartă-mă! Ce am apucat, am tras-o de păr. Eram cu mâna-n părul ei. Am tras-o jos că m-a ţinut ăla roşcatul."

În faţa anchetatorilor, adolescenta neagă totul.

Când maşinile de poliţie au ajuns la locul altercaţiei, mulţi dintre scandalagii au fugit, dar au fost identificaţi şi luaţi la întrebări.

"Se băteau acolo în grup, dar eu nu m-am băgat. Doar m-am băgat, i-am tras, când am văzut că se bat tare am plecat de acolo. A fost o maşină Dacia care a oprit şi s-au bătut şi pe urmă eu am plecat de acolo că am auzit că a venit poliţia şi am plecat.", povesteşte un martor. 

"Mă duceam să mă găsesc cu iubita mea şi am auzit că a fost bătută.", a mărturisit iubitul fetei.  

Polițiștii locali i-au sancţionat contravenţional pe cei implicaţi şi i-au amendat cu o sumă totală de 4.600 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Scandal-monstru în centrul oraşului Galaţi, din cauza unei adolescente care şi-a pălmuit un prieten! Mama băiatului a decis să îi întoarcă gestul fetei