Antena Meniu Search
x

De la extaz la agonie! Scandalurile în care a fost implicată Oana Zăvoranu

De la silicoane, la vrăjitoare, de la lacrimi, la patimi, scandalurile se ţin scai de Oana Zăvoranu. Divorţul cu năbădăi a fost doar începutul

Vezi și

De la silicoane, la vrăjitoare, de la lacrimi, la patimi, scandalurile se ţin scai de Oana Zăvoranu. Divorţul cu năbădăi a fost doar începutul

Oana Zăvoranu a păşit în showbizul românesc acum 15 ani. Şi nu cu paşi timizi. "Scandal" a fost al doilea nume al ei încă de la căsătoria cu Pepe. Un mariaj de cinci ani a început cu bătaia unui paparazzo, chiar la nuntă. Şi s-a sfârşit la tribunal, cu un divorţ răsunător, după ce Oana şi-a înşelat soţul.

Dorul ar fi făcut-o pe Oana să apeleze la vrăjitoare. Pe care le-a plătit cu o sumă fabuloasă. 450.000 de euro. Scandalul le-a băgat pe acestea după gratii. Iar pe Oana în ghiocul lor. Blestemele au ajuns-o într-o noapte de decembrie, când vedeta a ajuns de la bal, la spital. În comă.

Problemele au apropiat-o pe Oana de mama ei. După ani întregi de blesteme şi lupte pe avere, cele două s-au împăcat în direct. Dar minunea a ţinut trei zile şi Oana a trecut de la agonie la extaz, cât ai spune Querida. A urmat a doua ceartă, dar si a doua împăcare. Au reuşit să se înţeleagă, iar bruneta şi-a revenit spectaculos. A uitat de Pepe, şi-a pus silicoane noi şi a început să ţintească spre Hollywood.

Dar fiecare pasăre pe limba ei piere. Pe Oana Zăvoranu, scandalurile au băgat-o în depresie, în spital şi în gura vrăjitoarelor. Iar acum o pot băga la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » De la extaz la agonie! Scandalurile în care a fost implicată Oana Zăvoranu