Antena Meniu Search
x

Preot din Vaslui, beat mort, a adormit tun în altarul bisericii, în timpul unei cununii. Pentru că n-au putut să-l trezească, mirii au plecat (Video)

Cea mai frumoasă zi a unor miri din Vaslui s-a transformat într-un coşmar, după ce preotul care trebuia să-i cunune, dar şi să le boteze copilul, s-ar fi îmbătat.

Vezi și

Cea mai frumoasă zi a unor miri din Vaslui s-a transformat într-un coşmar, după ce preotul care trebuia să-i cunune, dar şi să le boteze copilul, s-ar fi îmbătat. După ce au aşteptat ore bune, naşii celor doi l-au găsit pe slujitorul Domnului dormind în altarul bisericii. Mireasa, o femeie în scaun cu rotile, dar şi restul nuntaşilor au fost nevoiţi să meargă într-o altă localitate unde, în cele din urmă, un alt preot i-a cununat.

Pe imagini se vede că preotul abia se poate ţine pe picioare. Întreaga scenă este fost filmată în biserica din locaitatea Iana, judeţul Vaslui.

Pentru Marcel Bălan şi viitoarea lui soţie, ziua de sâmbătă trebuia să fie una dintre cele mai frumoase. Urmau să-şi unească destinele şi să-şi creştineze copilul. Deşi au discutat cu preotul Marius Mărcuţă şi au programat ceremonia, la ora stabilită, slujitorul Domnului nu era de găsit. 

L-am gasit in altar cu coatele pe masa, acolo. Am incercat. A iesit afara cu cartea aceea, in fata acolo. A zis cateva cuvinte, ca n-a putut sa desfaca cuvintele si a fugit inapoi, povesteste mirele.

Mirii, naşii şi nuntaşii au fost nevoiţi să meargă într-un alt sat, unde un alt preot i-a cununat şi le-a botezat copilul.

MARCEL BALAN, mire:

Am avut noroc, ca a fost frate-miu acolo. Daca nu, cred ca plecam pe la Barlad, plecam prin alte parti.

Reporterii Observator au încercat să dea de urma părintelui Mărcuţă, fără succes. I-au găsit, însă, pe reprezentanţii Episcopiei Huşilor, care au început deja ancheta disciplinară. 

COSMIN GUBERAT, purtător de cuvânt al Episcopiei Huşilor:

Episcopia Husilor tratează cu toată responsabilitatea astfel de situatii care nu fac cinste nimanui sine delimitam total de orice tip de comportament smintitor, care nu are de-a face nimic cu valorile credintei.

Preotul Marius Mărcuţă nu este la prima abatere. În urmă cu un an, el a ajuns în atenţia superiorilor de la Episcopie după ce a făcut grătar în cimitirul din localitate şi chiar a postat pozele comprimiţătoare pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Preot din Vaslui, beat mort, a adormit tun în altarul bisericii, în timpul unei cununii. Pentru că n-au putut să-l trezească, mirii au plecat (Video)