Scorţişoara şi cuişoarele, aromele favorite de împătimiții cafelei
Apropierea sezonului rece se simte şi în aromele cafelelor! Dacă până acum vanilia era aroma preferată, acum, o dată cu răcirea vremii, din cafenele răzbat mirosuri ce aduc aminte de prăjiturile bunicilor.
Apropierea sezonului rece se simte şi în aromele cafelelor! Dacă până acum vanilia era aroma preferată, acum, o dată cu răcirea vremii, din cafenele răzbat mirosuri ce aduc aminte de prăjiturile bunicilor. Scorţişoara şi cuişoarele sunt aromele favorite. Însă există variante şi pentru amatorii de condimente mai exotice.
În timp ce unii preferă scorţişoara pentru amintirile trezite de aroma ei, alţii o aleg ca remediu. În cafenea se simte că a venit toamna. Clienţii au acum la dispoziţie o gama variată de arome cu care să îmbogăţească gustul cafelei.
Scorţişoara, cuişoarele, nucile şi portocalele sunt vedetele acestui sezon. Aşa se face că toamna prăjiturile îşi schimbă radical aromele şi compoziţia.
Chiar dacă mai sunt 60 de zile până la Crăciun, cofetarii se pregătesc intens. Fac rezerve de fructe şi nuci pentru a fi siguri că fiecare client va putea gusta prăjitura favorită.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰