Antena Meniu Search
x

Sebastian, copilul roman otravit in Sicilia, a fost inmormantat

A fost doliu azi in orasul Podul Ilioaiei din Iasi. Sebastian, copilul roman otravit in Sicilia a fost inmormantat. Baiatul a murit la varsta de doar cinci ani, dupa ce a mancat ciocolata contaminata cu un pesticid foarte puternic.

Vezi și

Ingenuncheati de durere, parintii mai au doar alinarea ca fratii lui sunt in afara oricarui pericol.

Slujba de inmormantare a avut loc chiar in casa din Podul Ilioaiei in care Sebastian s-a nascut. Rude si vecini, zeci de oameni l-au condus pe ultimul drum pe baiat intr-o zi in care, parca solidar cu durerea familiei, soarele a refuzat sa isi lase vazuta vreo raza. La nici 5 ani impliniti, copilul a murit otravit cu pesticid si nimeni nu stie cine a fost capabil de o fapta atat de cruda.

La mii de kilometri distanta, acolo unde a avut loc tragedia, politia a deschis o ancheta. Nu exista nicio indoiala ca cineva a vrut moartea familiei Lupascu atunci cand a lasat dulciurile, vinul si portocalele injectate cu otrava la usa casei lor din Sicilia. In lipsa unor indicii clare, cercetarile bat insa pasul pe loc.

“Cred ca ar putea fi o razbunare. Da, cred ca ar putea fi vorba despre asta!”, spune unul din vecini.

Primarul localitatii a facut un apel catre toti cei care ar putea sti ceva, sa ia legatura cu politia pentru rezolvarea acestui caz tragic. Barbatul crede insa ca familia este cheia rezolvarii cazului, dar se teme sa spuna adevarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Sebastian, copilul roman otravit in Sicilia, a fost inmormantat