Antena Meniu Search
x

Secția de neonatologie a spitalului județean din Sibiu duce lipsă de fonduri

Campanie inedită pentru susţinerea copiilor născuţi prematur, la maternitatea din Sibiu. Două mame o devenit, pentru o zi, ospătăriţe. Nu le-a fost uşor, însă

Vezi și

Campanie inedită pentru susţinerea copiilor născuţi prematur, la maternitatea din Sibiu. Două mame o devenit, pentru o zi, ospătăriţe. Nu le-a fost uşor, însă

Au alergat dintr-o parte în alta şi au fost cât pe ce să încurce comenzile, dar, la final, efortul lor a fost răplătit din plin. Au strâns o sumă frumoasă de bani pentru bebeluţii născuţi înainte de termen. Campania a fost gândită de două asociaţii din Sibiu şi poartă numele de "Ospătar de o zi pentru copii".

Gabriela aleargă dintr-o parte în alta a localului. Vrea să onoreze comenzile în timp util. Bacşişul este, în acest caz, mai important decât orice. Gabriela nu munceşte singură. Împarte mesele cu Eliza, o altă femeie care munceşte pe brânci, cu acelaşi scop.

Cele două femei, mame au lucrat ca ospătar-voluntar, ca să strângă bani în campania "Ospătar de o zi pentru copii". Proiectul a fost conceput de două asociaţii din Sibiu şi toţi banii vor merge la secţia de Neonatologie a spitalului judeţean din Sibiu. Dacă ziua cele două ospătăriţe de ocazie n-au prea avut de furcă în a servi clienţii, spre seară localul s-a umplut până la refuz.

Rezultatele campaniei de la Sibiu nu s-au lăsat aşteptate. Aseară s-au strâns aproape 3.500 de lei. După Paşte, alte două mame vor fi ospătari pentru o zi, ca să strângă bani pentru copiii născuţi înainte de termen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Secția de neonatologie a spitalului județean din Sibiu duce lipsă de fonduri